Dr. Loredana Strat: Devotamentul față de stomatologie, pasiunea care nu ia niciodată pauză

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏

Astăzi este despre dr. Loredana Strat, medic stomatolog în cadrul clinicii Dentmark. Fire empatică și optimistă, dr. Loredana reușește cu brio să facă față cerințelor și să ofere zâmbete sănătoase celor cărora îi trec pragul.
Devotamentul și pasiunea cu care practică ne îndrumă să aflăm mai multe curiozități. Aflați din interviul următor mici confesiuni ale unui medic pasionat de arta stomatologiei.

1.Cum definești o zi productivă?

Pentru mine, productivitatea se măsoară în numărul de zâmbete pe care reușesc să le ofer la nesfârșit, pacienților. Este ideal să știi ce vrei, să-ți dorești să obții, ca mai apoi, să pui în practică și să reușești.

2.De unde îți iei energia pentru a doua zi?

Energia zilnică mi-o însușesc de la pacienți, din pasiunea pentru ceea ce fac și din zâmbetele sincere de la finalul tratamentelor.

3.Ce ai învățat să pui pe primul loc de-a lungul carierei?

Am fost plăcut surprinsă de modul în care se reflectă relația medic-pacient în rezultatele finale ale tratamentului. Consider că aceasta este cu adevărat o lecție care te formează ca medic.

4.Cum ai defini, într-un singur cuvânt, echipa?

Aleg să cred că este vorba despre comunicare, colaborarea aceasta eficientă care ne ajuta să ne perfecționam, să fim mai buni, mai implicați și mai focusati.

5.Ce manoperă îți place în mod deosebit să efectuezi?

Iubesc să lucrez cu cei mici. Tot ce ține de ei mă inspira, mă definește. Copiii sunt cei mai sinceri critici, le poți citi în ochi emoțiile.

6.Ce calitate consideri că te deosebește de ceilalți medici stomatologi?

Prefer să cred că avem un obiectiv comun, acela de a reda sănătatea și a o menține în mod constant. Suntem speciali, dar nu diferiți. Fiecare se dedică într-o anume măsură pasiunii. Eu o fac cu tot sufletul.

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏