Despre pasiunea de a face lucrurile – Georgiana Sima, Dentmark

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏

 

dentmark

De la relația medic-pacient, cu pași mici, dar progresivi, în mijlocul echipei Dentmark. Georgiana ne întâmpină zi de zi cu zâmbete sincere, implementându-ne în mod constant motive de bucurie. Din următorul interviu aflăm o mică parte din ceea ce tratează cu pasiune și interes.

1. Ce anume te-a făcut să te alături echipei Dentmark?
A fost una dintre deciziile pe care le iei din suflet, fară să ai motive să te gândești la ce va urma. Întotdeauna m-am simțit ca acasă. Totul s-a rezumat la atmosfera cool și feelingul de echipă unită.

2. Având în vedere că ești pacientul clinicii Dentmark, ai observant vreo diferență în relația medic-pacient după angajare?
Relația medic-pacient și-a păstrat cursul. În ceea ce mă privește, întotdeauna am fost întâmpinată cu un vibe bun și tratată exclent. Acest lucru se aplică tuturor pacienților care ne trec pragul.

3. Cât de importantă este comunicarea la nivel de echipă?
Într-o echipă, comunicarea este cheia succesului. În urma acestei colaborări neîncetate se reflectă rezultatele de excepție ale unor oameni ce tind către progres, pasionați fiind de arta stomatologiei.

4. Numește un task pe care-l realizezi cu o deosebită placere.
Cu siguranță este vorba despre întâmpinarea pacienților. Mă încearcă un sentiment de mulțumire, știind că sunt prima persoană care le vine în ajutor.

5. Cum te-ai descrie în doar 4 cuvinte?
Mă consider o fire empatică, comunicarea mă definește întru totul, iubitoare a tot ce e nou, agilă și asumată, indiferent de consecințe.

6. Te adaptezi ușor diferitelor caractere ale pacienților?
Reușesc cu brio să mă adaptez diferitelor caractere ale pacienților. Totul ia naștere în momentul în care înțelegi pe deplin nevoile acestora.

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏