Despre Noi

Gingie.ro este dicționarul pacientului informat.

Proiectul gingie.ro a fost conceput din dorința de a îmbina sănătatea și estetica într-un singur document informativ. Din pasiune pentru pacienți și din poftă de sănătate generăm informații din sfera stomatologică. În urma acestor articole sperăm să implementăm cât mai profund idea vieții bazate pe prevenție. Motivația noastră este de a-i învăța și pe ceilalți ce este mai bine pentru sănătatea lor orală. Niciodată n-a fost mai simplu să oferim soluții celorlalți. Informația se află acum la un click distanță.

Gingie.ro se ghidează după 3 principii fundamentale:

Informăm

Punem în practică

Menținem sănătatea orală

În paginile acestui site veți regăsi informații despre: modul în care ar trebui să abordăm diferitele afecțiuni dentare, manifestarea și cauza apariției unei boli dentare, procedurile impuse de un anumit tratament, curiozități stomatologice , arta tehnologiei, sfaturi pentru un stil alimentar sănătos, indicații pre și post tratamente și interviuri ale unor medici cu specializări diferite.

Articolele sunt redactate în urma unei documentari în detaliu. Pentru a vă oferi cele mai bune informații, în bibliografia noastră se regăsesc site-uri precum:

American Dental Association

Colgate, the Oral Care Center

The Oral Health Foundation

Responsabilul conținutului de pe site:

gingie.ro
Monica Andreea Trocmaer

 

Trebuie înțelegeți în niciun caz informațiile furnizate pe acest site nu pot ține locul unei examinări stomatologice realizată de medicul specialist. Fiecare pacient trebuie înțeleagă doar medicul este în măsură stabilească diagnosticul și eventualul plan de tratament.

Adresa redacție:
Strada Nicolae Labiș, nr. 77, Pitești
Email: monica@gingie.ro
Formular de contact