Dentmark Teen- clinică stomatologică pentru copii

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏

Dentmark Teen- clinică stomatologică pentru copii

Sunt de părere că este nevoie de mai mult decât de o clinică stomatologică atunci când vine vorba de tratarea propriului copil. Este nevoie de o a doua casă, cea în care primește din plin atenție, afecțiune și un zâmbet de poveste. Și spun asta fiindcă fac parte dintr-o echipă al carei obiectiv este coloratul zâmbetelor.

Este normal să-ți dorești pentru copilul tău tot ce-i mai bun. Din acest motiv a fost creat conceptul Dentmark Teen. Ne-am dorit să priviți medicii cu alți ochi, să-i puteți observa dincolo de măști chirurgicale și ochelari de protecție. Să vă imaginați că toți cei de acolo sunt personaje de poveste ce corespund întocmai așteptărilor voastre.

Să vi se ofere încredere, iar voi să ne răsplătiți cu cel mai cald zâmbet. Să vă însușiți rapid rolul de protector al propriilor dințișori, beneficiind de cea mai înaltă calitate a serviciilor. Să economisiți timp și să răspundeți prompt diferitelor probleme. Să înțelegeți că prevenția vă este prieten și să-i faceți cunoștință cu cât mai multe persoane.

Veți fi surprinși de modul în care se vor simți copiii pe tot parcursul ședinței. Vom parcurge împreună primul traseu al micuțului încă de la stabilirea programării. Vom începe prin a face cunoștință cu personalul, ajutoarele eroilor îmbracați multicolor. Vom privi în jur și ne vom lovi de pete de culoare, de zâmbete sincere și oameni motivați. În tot acest timp veți fi priviți îndeaproape de super-eroul favorit, cel de la care veți deprinde ce este mai bine pentru dințișorii voștri. Astfel, vi se va părea că timpul se scurge de 2 ori mai rapid. La finalul ședinței veți adăuga o nouă experiență plăcută lângă celelalte momente cu adevărat deosebite.

În ceea ce ne privește, vă vom aștepta de fiecare dată cu același entuziasm. Vom profita din plin de zâmbetele voastre, vă vom susține și vă vom oferi rezultate de excepție.

Programări Dentmark Teen: 0760 618 565
www.dentmark.ro/teen

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏