De ce sa alegi clinica Dentmark?

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏

Din dorința de a vă prezenta clinica Dentmark prin ochii unui angajat, m-am gândit să vă fac cunoștință cu cei dragi, cei ce dovedesc necontenit că pasiunea și performanța bat orice film. Este despre cei ce au pornit pe un drum de-a lungul căruia s-au reinventat și au reușit să se transforme într-o companie modernă și responsabilă, cu viziune pe termen lung. Un traseu plin de realizări cu și pentru sănătatea orală, în urma căruia privesc cu mândrie. Au reușit să clădească bazele unei instituții ce furnizează sănătate, responsabilitate și durabilitate. Și au făcut-o împreună! Și-au demonstrat lor că termenul « echipă » valorează cât viețile celor din jur. Nu s-au dat la o parte nici de la a aprofunda, participând la traininguri, conferințe și cursuri. N-au evitat cazuri complexe de reabilitare, fiindcă nu s-au simțit confortabil. Au inițiat proiecte, au oferit sănătate celor ce aveau cea mai mare nevoie. S-au îmbunătățit pe ei, atât cât le-a fost în putință. Și acesta este doar începutul unei povești despre succes. Vom continua să mergem pe drumul performanței!

Ei bine, m-am gândit că următoarele rânduri vă vor ajuta pe voi, pacienții, să faceți alegerea corectă când vine vorba despre sănătatea voastră. Alegerea clinii stomatologice este într-adevăr importantă. De aceea, vă voi prezenta câteva aspecte din cadrul clinicii Dentmark. Hotărârea rămâne la latitudinea voastră.

CLINICĂ DE FAMILIE

Știm cu toți că alegerea clinicii se va face în funcție de interesele personale ale pacientului. O mare parte dintre aceștia vor căuta o clinică ce satisface nevoile întregi familii, pentru a nu trebui să apeleze la mai multe clinici. Ei bine, clinica Dentmark dispune de medici specializați în diferitele domenii ce acoperă interesele voastre. Fie vorba de copii sau adulți, clinica noastră oferă o gamă largă de servicii stomatologice.

EXPERIENȚA DIN CLINICĂ

Cum de cele mai multe ori prima impresie contează, relația pacient-recepționer îți formează o opinie solidă. Recepționerul este prima persoană cu care interacționezi, deci este important pentru tine ca acesta să fie empatic, să-ți ofere informații ample și să fie atent la detalii. Recepționerii din cadrul clinicii Dentmark sunt persoane proactive, răbdătoare, ce dețin bune abilitați de comunicare, gândire analitică, dar și capacitate de multitasking. Sunt angajați ce au învățat să pună problemele pacienților mai presus de cele personale.

ECHIPA

În ceea ce privește echipa, suntem dintre cei ce se află într-un continuu progres. Cei care stiu când și cum să-și arate empatia. Oameni răbdători, motivați, ce denotă interes pentru cei din jur. Am trăit împreună emoții, le-am diversificat și am reușit să schimbam vieți, să redam speranța celor lipsiți de încredere. None of us is as smart as all of us!

REZULTATE REMARCABILE

Progresul unei companii stă în oamenii care o reprezintă. Dispunem de personal dornic de a experimenta și a soluționa nevoile celor din jur. Avem pasiunea proiectării zâmbetelor vibrante pentru stiluri de viață sănătoase, imaginația implementării artei în stomatologie și abordării personalizate pentru a crea o experiență unică. Deținem competentele necesare creării, pe lângă un zâmbet sănătos și puternic, a unei personalități învingătoare. Cu siguranță, ne îndreptăm împreună pe drumul performanței.

TEHNOLOGIE

Nu încetăm să investim permanent în tehnologii de vârf, care ne ajută să ne menținem la un standard de lucru ridicat, dar care în același timp, ne oferă posibilitatea de a oferi servicii premium. Lucrăm zilnic pentru a elimina timpul, energia și resursele pierdute, pentru a ne asigura că tratamentele noastre sunt mai bune, mai rapide și mai puțîn costisitoare pentru pacienții noștri.

Folosim tehnologiile digitale care oferă pacientului posibilitatea de a vizualiza tratamentul final încă dinainte de a-l începe.

Clinica Dentmark dispune de laborator de tehnică dentară inhouse, astfel este facilitată comunicarea rapidă între medic, pacient și tehnicieni. Aparatura digitală ne permite să obținem toată gama de lucrări protetice într-un timp record pentru pacienți (coroane și fațete dentare într-o singură oră, incrustații, lucrări protetice pe implant, proteze dentare, totul prin tehnica digitală CAD-CAM) cu ajutorul designului și frezării asistate de computer.

DISPONIBILITATE PERMANENTĂ

Suntem mereu prezenți în mediul online pentru a vă raspunde solicitărilor. Considerăm că disponibilitatea constituie încrederea de care dăm dovadă, chiar și dincolo de scaunul stomatologic. Lucrăm cu noi la a oferi soluții personalizate problemelor voastre.

PROGRAM DE LUCRU FLEXIBIL

În ceea ce privește programul de lucru, acesta a fost prelungit pentru a vă putea oferi ocazia de a stabili programarea la o oră favorabilă, fară a vă afecta propriul orar. Flexibilitatea acestuia denotă siguranță și înțelegere. Conștientizarea unui astfel de program ne ajută să înțelegem pe deplin necesitatea acestuia și ne aduce mai aproape de nevoile pacienților.

VIBE POZITIV

Atmosfera din clinică ține de atitudinea personalului de a-și desfășură activitatea într-un mediu cât mai plăcut. Considerăm că atitudinea pozitivă este primul pas spre a lăsa acțiunile să vorbească mai tare decât cuvintele. Acordarea feedback-ului denotă capacitatea de comunicare și ne ajută să ne consolidăm comportamentul, astfel încât să putem transforma punctele slabe în atuuri. Atmosfera primitoare și veselă ne ajută să acordăm atenție micilor detalii și să alungăm frica de dentist.

PREȚURI ACCESIBILE

Asigurăm întotdeauna pacientul de durabilitatea actelor medicale. Informăm și explicăm costul fiecărei manopere. Nu impunem realizarea planului de tratament, pacientul având dreptul la o a doua opinie. În cadrul clinicii Dentmark beneficiezi de plata în rate, în funcție de valoarea tratamentului. Grija pentru detalii ne aduce mai aproape de nevoile pacientului.

MATERIALE DE CALITATE

În ceea ce privește avansul tehnologic în domeniul materialelor stomatologice, acesta permite progrese vizibile de la an la an. Tratamentul durează mai puțin, procedurile sunt mai precise iar aspectul și durabilitatea cresc. De aceea, pentru a crea zâmbete remarcabile și durabile folosim materiale stomatologice de calitate.

Am făcut pasi importanți împreună în vederea dezvoltării, atât pe plan profesional, cât și personal. Ne-am diversificat atât domeniul de activitate, cât și calitățile comportamentale. Succesul este efortul în echipă!

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏