Controlul stomatologic periodic

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏

O dantură sănătoasă implică o alimentație echilibrată, o igienă orală riguroasă, precum și un control stomatologic de două ori pe an.

Controlul stomatologic periodic constituie o parte esențială a îngrijirii dentare, indiferent de vârsta pe care o ai. Acest tip de control îți permite să previi problemele dentare și să te bucuri de o dantură sănătoasă pe termen lung.

Din pacate, mulți dintre noi amânăm programările la stomatolog, fapt ce duce în timp la probleme dentare grave care pot necesita tratamente costisitoare și dureroase.

Astfel, pentru a-ți menține dantura curată, sănătoasă și frumoasă, Dr. Gingie recomandă efectuarea controalelor stomatologice la fiecare 6 luni sau mai devreme, în funcție de nevoile tale individuale.

În ceea ce privește controlul, în timpul acestuia ți se vor examina amănunțit dinții și gingiile pentru a detecta orice probleme în stadiu incipient.

Pe lângă examinarea dentară, vei efectua și igienizarea profesională (detartraj, periaj profesional, air-flow). Acest lucru va ajuta la îndepărtarea plăcii și tartrului, precum și a petelor inestetice care pot duce la afecțiuni dentare.

În concluzie, verificarea periodică a sănătății orale nu numai că ne ajută să ne păstram lung timp dinții naturali, însă are rol în menținerea unei estetici desăvârșite și a îndepărtării mirosului neplăcut.

Dacă au trecut cele 6 luni de la ultimul control, îți recomandăm stabilirea unei programări. Cu ajutorul sfaturilor sănătoase, Dr. Gingie are grijă ca zâmbetul tău să descrie perfecțiunea, naturalețea, profesionalismul și încrederea.

Fii prompt, ai grijă de sănătatea orală!

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏