Clinica Dentmark – “Proiectăm zâmbete noi”

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏

zâmbete noi

Din bucuria de a experimenta îngrijirea dentară cu inima și din dorința de a crea legături durabile cu oameni inocenți, dornici de a descoperi o lume mai bună, am trasat liniile unui noi proiect, venit în sprijinul copiilor instituționalizați, cât și a celor proveniți din familii nevoioase.

Dedicat excelenței dentare, conceptul “Proiectăm zâmbete noi” este mai mult decât o acțiune voluntară, este despre motivație, devotament, încredere, curaj și empatie. Obiectivul proiectului vizează sprijinirea, din punct de vedere stomatologic, cât și afectiv, a celor ce nu au resimțit bucuria de a li se cuveni totul.

Astfel, cu pași mari și încrezători în faptul că în spatele fiecărui zâmbet există o poveste nescrisă, am dat startul unui lung sir de evenimente frumoase, de-a lungul cărora vă vom privi evoluția și vă vom zâmbi cu sufletul.

Să avem posibilitatea de a reda sănătatea și estetica pierdută, să deținem competențele necesare desfășurării unor astfel de acțiuni, să avem inițiativa de a ne implica, să asigurăm garanția pe viață a zâmbetelor, să facem lucrurile cu pasiune și să fim răsplătiți cu căldură și zâmbete sincere, ne definește mai întâi ca oameni, apoi ca medici și parte a unei echipe.

În ceea ce vă privește, sperăm să aveți ocazia să descoperiți adevărata putere a zâmbetului, să-l afișați în mod constant, să priviti lucrurile ca și până acum, cu interes și blândețe, să aveți parte de un traseu ascendant, să empatizati cu cei din jur și, la rândul vostru, să faceți bine, ori de câte ori aveți ocazia.

Îmbrățișăm principiul că doar prin puterea exemplului putem fi mai dornici, mai îngăduitori și mai răbdători cu cei din jurul nostru. Sprijinul fiecărei persoane constituie baza în atingerea obiectivelor propuse.

Haideți să ne întâmpinăm mereu unul pe altul cu zâmbete!

 

  Cum au primit vestea partenerii noștri de la Zâmbete Colorate:

„Am dat startul unui proiect pe care ni l-am dorit de mult timp, fiind unul extrem de important pentru sănătatea copiiilor.

Dentmark – Clinica Mărculescu ne-a făcut minunata surpriză atunci când a anunțat disponibilitatea de a trata gratuit copiii din medii defavorizate.

Mersul la stomatolog le pune probleme uneori copiilor, fie că este vorba de teamă, fie că este vorba de un impediment financiar.

Datorită inițiativei “Proiectăm Zâmbete Noi”, o parte din beneficiarii asociației vor avea parte de o igienă și sănătate orală corespunzătoare.

Atitudinea empatică și prietenoasă a personalului din echipa Dentmark – Clinica Mărculescu le va înlătura teama de dentist și le va dărui zâmbete noi, care să le ofere încredere.

Pornim cu 10 copii în acest proiect, care vor beneficia de consultații și tratament gratuit.

Exemplele pozitive pot fi urmate!

Și fiecare dintre noi putem contribui la împlinirea unor visuri.

Să învățăm împreună despre adevărata putere a zâmbetului!”

Ți-a plăcut? Ajută-ne cu o distribuire 🙏